WK: O’Sullivan en Robertson op achterstand in kwartfinale

De eerste sessie van de kwartfinale van het WK in Sheffield is goed verlopen voor Stuart Bingham. Hij heeft een voorsprong van 5-3 op Ronnie O’Sullivan. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

O’Sullivan begon met een 116-break, maar moest de twee volgende frames afstaan aan Bingham, die breaks scoorde van 64 en 75. O’Sullivan scoorde vervolgens een 118-break, waardoor de spelers met een gelijkspel de theepauze ingingen. Na de break weet The Rocket via een break 87 tijdelijk de voorsprong te nemen, maar daarna weet Bingham gelijk te trekken en een voorsprong te nemen. Met een hoop kleine breaks en tactisch spel weet hij een 5-3 voorsprong te bewerkstelligen. Deze wedstrijd wordt morgenmiddag vervolgd, de laatste sessie is dan morgenavond.

Opvallend moment trouwens tijdens de wedstrijd: O’Sullivan maakte een foul die door de referee niet werd opgemerkt. The Rocket gebruikte in een break zijn krijtje om te kijken of de bal er tussen kon, wat niet mag volgens de officiële regels.

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Op de andere tafel staat Neil Robertson ook achter. Hawkins neemt de voorsprong door het eerste frame te pakken. Robertson neemt dan een spurt en wint drie frames op rij, met een 115- en een 70-break. Hawkins laat echter goed spel zien en weet de vier frames na de theepauze te winnen. Hij scoort onder andere een 96- en een 98-break, waardoor hij na de eerste sessie 5-3 voorstaat. Deze wedstrijd wordt morgenvroeg hervat en zal morgenavond de laatste sessie beleven.

Lees ook:Ding op voorsprong, Selby en Fu op gelijke hoogte
Lees ook:WK: Murphy op dikke voorsprong
Lees ook:WK: Robertson en O’Sullivan vliegen de kwartfinale in
Lees ook:WK: O’Sullivan en Robertson op riante voorsprong
Lees ook:WK: Hawkins verslaat Robertson in decider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.