About

Over snooker.blog.nl
Sinds 1 juli 2009 brengt snooker.blog.nl nieuws, achtergronden en opinies uit de snookerwereld. Reacties van lezers worden vooraf niet gemodereerd maar kunnen na plaatsing alsnog (deels) worden verwijderd als de redactie deze ongepast acht.

De redactie werkt onafhankelijk en is niet verbonden aan de KNBB, de BBSA of enige andere organisatie binnen het Nederlandse of Belgische snooker.

Over blog.nl
Blog.nl is sinds de start in juni 2005 uitgegroeid tot het grootste Nederlandse netwerk van kwaliteitsblogs. Bij de lancering van snooker.blog.nl in juli 2009 waren er bijna honderd themablogs met 2,6 miljoen bezoekers per maand.

Over adverteren
Interesse om te adverteren op snooker.blog.nl? Bekijk de mogelijkheden van banners, advertorials en sponsoring, en neem vrijblijvend contact op met de salesafdeling.

Over Annet van Riel
Annet van Riel is al meer dan 10 jaar betrokken bij het snooker in Nederland. Na diverse functies bij de KNBB en de DBSA, zet zij zich nu in voor een objectieve verslaglegging van het snooker in Nederland en België. In het dagelijks leven werkt van Riel bij een grote GGZ-instelling in Midden-Nederland. Ze is moeder van een dochter (2006) en woont in Scherpenzeel (GLD).

Picture by Monique Limbos