Categorie: "Teamcompetitie"

Snookerij Feest! bekerkampioen 2e/3e klasse

Het 2e divisie team uit de Snookerij in Leiden is ongeslagen kampioen geworden van de KNBB Nationale Beker Competitie voor de 2e divisie. In een spannende eindstrijd in De Dieze in Den Bosch werden de teams van Snookerij 12, Ketel 1 en Fouls & Fools too aan de zegekar gebonden. 

(c) Snooker.blog.nl

KNBB lanceert nieuwe website en wedstrijdadministratie

De Koninklijke Nederlandse Biljartbond, waar de sectie snooker onder valt, heeft niet alleen een nieuwe website gepubliceerd, ook is er nieuwe wedstrijdsoftware voor de teamcompetitie. 

Via KNBB.nl kun je alle gegevens vinden die er eerder ook stond, maar de site is in een mooi nieuw jasje gestoken. Wat is er wel nieuw?

De Dieze winterkampioen KNBB eredivisie

Titelverdediger Amigio/Inpower uit Maassluis heeft zondag 18 december thuis de topper in de KNBB eredivisie snooker met 5-4 gewonnen van de huidige koploper InterConnect De Dieze uit Den Bosch. De Brabantse ploeg blijft – exact halverwege de competitie – wel leider, voor Westend Zaandam dat op een punt volgt en Amigio/Inpower dat nu nadert tot op twee punten. 

De Dieze aan kop in KNBB eredivisie na winst op Pompadour

InterConnect De Dieze heeft zijn leiderspositie in de KNBB eredivisie snooker zaterdag 12 november verstevigd. In de zevende speelronde won formatie uit Den Bosch met 8-1 bij Pompadour Breda, dat daardoor nu op de laatste plaats belandt. 

Westend Zaandam staat tweede na 6-3 winst bij HOB Nijmegen, Amigio/Inpower Maassluis derde na een soortgelijke zege bij Sportcentrum Utrecht. Snookerij Leiden haalde verrassend hard uit bij Final Touch: het won met 7-2 in Amsterdam. Snooker Society Doetinchem won thuis de tweestrijd der promovendi met 5-4 van Vlaardingen.

De Dieze en Westend samen aan kop

Het is dringen geblazen in de top van de KNBB eredivisie snooker. InterConnect De Dieze won thuis in Den Bosch met 7-2 van HOB Nijmegen, maar krijgt aan kop toch gezelschap van Westend Zaandam, dat de derby met het Amsterdamse Final Touch met 8-1 won.

Op een punt van het leidersduo volgt titelverdediger Amigio/Inpower uit Maassluis dat met 9-0 won van Pompadour Breda. Sportcentrum Utrecht volgt op drie punten na de 7-2 tegen Snooker Society Doetinchem. In het rechter rijtje won Snookerij Leiden met 5-4 van hekkensluiter Vlaardingen. 


De Dieze blijft koploper in eredivisie

InterConnect De Dieze heeft zaterdag 22 oktober in de vijfde speelronde van de KNBB eredivisie snooker met 6-3 de topper gewonnen uit bij Final Touch Amsterdam. De Bossche formatie behoudt daardoor de koppositie, Final Touch staat nu vijfde, maar op korte afstand.

(c) Corné Kuijpers

InterConnect De Dieze nieuwe koploper eredivisie

InterConnect De Dieze is na de vierde speelronde in de KNBB eredivisie snooker al de derde koploper in een competitie die zich veel spannender aankondigt dan de laatste jaren. De Bossche ploeg dankt de leiderspositie aan de 7-2 thuiszege op Vlaardingen. 

Titelverdediger Amigio/Inpower won thuis in Maassluis met 6-3 van het Amsterdamse Final Touch, dat daardoor van de leiding werd verdrongen door InterConnect De Dieze. Westend Zaandam blijft ook bij bovenin na 8-1 winst op Snookerij Leiden, evenals Sportcentrum Utrecht, dat HOB Nijmegen met 7-2 versloeg. Pompadour Breda klimt van de laatste naar de zevende plaats dankzij een 7-2 overwinning op Snooker Society Doetinchem.