Categorie: "Algemeen"

Merry Christmas!

Namens het hele team van Snookerblog (kuch) wens ik jullie hele fijne kerstdagen!

Mocht je je vervelen tussen al het eten, geniet dan van een serie “gouwe ouwe”

Durf te luisteren, durf te praten

Soms komen dingen hard aan. Soms treft het overlijden van iemand, die je niet persoonlijk gekend hebt, toch heel hard binnen. Vandaag was zo’n dag. Gisterenavond laat kwam bij mij het nieuws binnen dat Steve Lemmens was overleden. Steve heeft gisteren zelf zijn leven beëindigd. 

14666316_1303265253041288_5122107026464614608_n

En dat is zesduizend!

En weer is er een duizendtal bijgekomen op de teller van snooker.blog.nl! Al 6.000 berichten hebben mijn voorganger Eric Willemsen en ikzelf sinds de start in juni 2009 op dit blog mogen plaatsen!

Was Ronnie O’Sullivan al die tijd de onbetwiste koploper als meest genoemd, heb ik nu goed gewerkt aan de broodnodige zelfpromotie :-) . Bekijk de volledige top-10 maar van meest gebruikte tags:

© snooker.blog.nl

© snooker.blog.nl

We zijn weer in de lucht!

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben is Blog.nl en daardoor alle onderliggende blogs, waar Snooker.blog.nl bij hoort, de afgelopen 24 uur herhaaldelijk uit de lucht geweest. 

© snooker.blog.nl

© snooker.blog.nl

En dit is 2015…

Een nieuw jaar ligt voor ons. Een jaar met natuurlijk ook weer de nodige hoogte- en dieptepunten. Eén ding is zeker: snooker.blog.nl zal er bovenop blijven zitten om al het nieuws voor jullie op de voet te volgen.

(c) Sandy Giet Sandy.Giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
[email protected]

Dat was 2014…

Het was een bijzonder snookerjaar, met veel hoogte- en dieptepunten, die de afgelopen dagen allemaal de revue zijn gepasseerd in de terugblik 2014.

Ik wil een speciaal woord van dank richten aan Monique Limbos, Corné Kuijpers en Sandy Giet voor het aanleveren van al die mooie snookerfoto’s. Zonder jullie zou het blog een stuk saaier zijn!

n