Categorie: "BE Toernooien"

Hanssens wint BR 3 in Genk

Kevin Hansssens heeft gisteren in de finale van de Belgium Ranking in Genk de rankingleider Kevin van Hove opzij gezet. De Belgisch Kampioen won met 5-3 van de Limburger. 

© Ellen Demarré

Lambrechts heeft er weer zin in!

Steve Lambrechts heeft zijn motivatie weer gevonden. Net toen hij op het punt stond te stoppen met snookeren, vond hij dankzij Chris Henry de motivatie weer. Precies op tijd voor de Belgische Nationale Ranking, die hij bij de 40+categorie dan ook overtuigend won. 

© Ellen Demarrée

Vandersteen onttroont Van Hove

Kevin van Hove is er niet in geslaagd in Sint Martinus in Gent de 7e titel op rij te pallen in de Belgium Ranking. Hij leek zondag lange tijd goed op weg, maar Alain Vandersteen wist in het allerlaatste frame een stokje te steken voor de overwinning. 

…Vandersteen hier met Staelen, zijn koppelmaat tijdens de VK Scottisch Double afgelopen seizoen…

Van Hove wint 1e Hyprocup van dit seizoen

Kevin van Hove heeft de 1e Hyprocup van dit seizoen op zijn naam geschreven. Hij won in snookerclub Zuma in Peer in de finale van Amedeo Durnez. Van Hove is de titelverdediger, hij won zowel in 2014, als in 2015 de HyproCup-beker. 

(c) Corné Kuijpers

Open Merode 2016: inschrijving geopend

Het is zomertijd, dus is het weer tijd voor de Open Merode 2016. Het goed bekend staande Belgische zomertoernooi trekt traditioneel veel Nederlandse en Belgische spelers. Dit jaar wordt er gestreden om een prijzenpot van maar liefst 2747 euro!