Categorie: "Snooker in Nederland"

Wie gaat er naar Cyprus?

Van 5 t/m 19 maart worden in Nicosia, Cyprus, de Europese Kampioenschappen Snooker voor heren, jeugd onder 21 jaar en jeugd onder 18 jaar gehouden. Aanmeldingen voor deze evenementen lopen via de nationale bonden van de aangesloten landen. Voor Nederland is dit de KNBB sectie snooker.

Snookerij Feest! bekerkampioen 2e/3e klasse

Het 2e divisie team uit de Snookerij in Leiden is ongeslagen kampioen geworden van de KNBB Nationale Beker Competitie voor de 2e divisie. In een spannende eindstrijd in De Dieze in Den Bosch werden de teams van Snookerij 12, Ketel 1 en Fouls & Fools too aan de zegekar gebonden. 

(c) Snooker.blog.nl

KNBB lanceert nieuwe website en wedstrijdadministratie

De Koninklijke Nederlandse Biljartbond, waar de sectie snooker onder valt, heeft niet alleen een nieuwe website gepubliceerd, ook is er nieuwe wedstrijdsoftware voor de teamcompetitie. 

Via KNBB.nl kun je alle gegevens vinden die er eerder ook stond, maar de site is in een mooi nieuw jasje gestoken. Wat is er wel nieuw?

Kiers en Oei winnen in Lelystad

Afgelopen zondag werd in SC de Meent in Lelystad een toernooi voor de KNBB-Junioren en Kadetten Ranking gehouden. Jasha Kiers en Kendrew Oei wisten als winnaars uit de bus te komen bij de snookervereniging die dit jaar hun 25-jarig bestaan vierde. 

De Dieze winterkampioen KNBB eredivisie

Titelverdediger Amigio/Inpower uit Maassluis heeft zondag 18 december thuis de topper in de KNBB eredivisie snooker met 5-4 gewonnen van de huidige koploper InterConnect De Dieze uit Den Bosch. De Brabantse ploeg blijft – exact halverwege de competitie – wel leider, voor Westend Zaandam dat op een punt volgt en Amigio/Inpower dat nu nadert tot op twee punten. 

Junioren en kadetten naar Lelystad

Zondag 18 december wordt in de SC Meent Lelystad een toernooi voor de KNBB- Junioren en Kadetten Ranking gehouden. Er wordt in twee leeftijdscategorieën gespeeld. Tot 21 jaar (junioren) en tot 14 jaar (kadetten).

© Corné Kuijpers