Categorie: "The Masters"

O’Sullivan pakt Masters-titel overtuigend

Ronnie O’Sullivan heeft vanavond voor het Londense publiek in het Alexandra Palace zijn zesde Masters-titel veroverd. Hij versloeg Barry Hawkins met 10-1 om de titel en de cheque van 200.000 pond voor zich op te eisen. De enige andere speler die ooit zes Master-titels won was Stephen Hendry. 

© Worldsnooker

© Worldsnooker

O’Sullivan deelt klappen uit in eerste sessie Masters-finale

Ronnie O’Sullivan lijkt niet te stoppen. Klaagde hij gisteravond na zijn gewonnen halve finale tegen wereldkampioen Stuart Bingham nog even imperfecties, ik heb nu toch de hoop dat hij zelf meer tevreden is over zijn optreden van vanmiddag. The Rocket leidt na de 1e sessie van de finale van de Masters met maar liefst 7-1. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Speelschema Masters, finaledag

De finaledag van de Masters 2016. Wie gaat er met de grote prijs vandoor, is dat Barry Hawkins, of Ronnie O’Sullivan? Vanavond weten we het. Wil je het volgen? Snookerblog zet voor je op een rijtje hoe laat, en waar, er uitgezonden wordt. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

The Rocket racet naar finale

Ronnie O’Sullivan heeft zich ten koste van wereldkampioen Stuart Bingham geplaatst voor de finale van de Masters in Alexandra Palace in Londen. Hij versloeg Bingham in een bijzondere wedstrijd met 6-3 en zal morgen Barry Hawkins treffen in de finale. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

O’Sullivan breekt Masters-record

Zonder dat hij ook nog maar een bal geraakt heeft vanavond, breekt Ronnie O’Sullivan al een record vanavond. Hij is vanaf vannavond de speler die de meeste wedstrijden in de Masters op zijn naam heeft staan. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Hawkins pakt finaleplaats Masters

De hoge breaks blijven maar om ons oren vliegen. Vielen er gisteren nog 6 centurys in de kwartfinale tussen Judd Trump en Neil Robertson, ook vandaag in de halve finale tussen Barry Hawkins en Trump konden we er weer vier bewonderen. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Speelschema Masters, halve finales

De halve finales van de Masters in Londen! Nog maar vier spelers over die kans maken op de begeerde trofee en de cheque van 200.000 pond. Hoe laat wordt er vandaag gespeeld en waar wordt dit uitgezonden? 

© Monique Limbos

© Monique Limbos