Snookerij Feest! bekerkampioen 2e/3e klasse

Het 2e divisie team uit de Snookerij in Leiden is ongeslagen kampioen geworden van de KNBB Nationale Beker Competitie voor de 2e divisie. In een spannende eindstrijd in De Dieze in Den Bosch werden de teams van Snookerij 12, Ketel 1 en Fouls & Fools too aan de zegekar gebonden. 

(c) Snooker.blog.nl

Het team met Maryl de Lignie, Rene Sirre, Toby van Diepen, Mick v/d Kamp en John Meijer pakten een knappe overwinning van 8-1 tegen Snookerij 12. Daarna volgde wat later bleek de beslissende partij tegen Ketel 1 (5-4). Ook in de laatste partij kwam de voorsprong van het team uit Leiden niet in gevaar. Foul&Fools too werd met 6-3 verslagen.

De samensmelting van de ervaring van de ‘oudjes’ in het team met de aanvulling van de onbezonnen jonge generatie bleek de winnende combinatie. Niet onvermeld mag blijven dat Toby van Diepen de gehele dag ongeslagen bleef.

Met medailles behangen keerde het gehele team voldaan terug naar Leiden, alwaar zij ongetwijfeld uitbundig onthaald zullen worden

Lees ook:Ketel 1 wint bekerfinale 2e klasse
Lees ook:De Dieze blijft koploper, Snookerij 0 verrassend derde
Lees ook:Update CSGP 5/liveblog
Lees ook:NK: Lo-A-Tjong door naar hoofdtoernooi
Lees ook:Amigio en Final Touch scoren maximale punten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.