Categorie: "NL Toernooien"

Kiers en Oei winnen in Lelystad

Afgelopen zondag werd in SC de Meent in Lelystad een toernooi voor de KNBB-Junioren en Kadetten Ranking gehouden. Jasha Kiers en Kendrew Oei wisten als winnaars uit de bus te komen bij de snookervereniging die dit jaar hun 25-jarig bestaan vierde. 

Junioren en kadetten naar Lelystad

Zondag 18 december wordt in de SC Meent Lelystad een toernooi voor de KNBB- Junioren en Kadetten Ranking gehouden. Er wordt in twee leeftijdscategorieën gespeeld. Tot 21 jaar (junioren) en tot 14 jaar (kadetten).

© Corné Kuijpers

NSR naar Maassluis

Op zondag 4 december zal in de Loods Maassluis een toernooi voor de Nationale Snooker Ranking worden gehouden. Het spelsysteem is knock-out met een verliezersronde.

Maas op dreef voor WK in Qatar

Joris Maas heeft in zijn voorbereiding naar het IBSF WK in Qatar afgelopen zondag het KNBB seniorentoernooi in zijn thuishaven SC de Dieze in Den Bosch gewonnen. Hij won in de finale met 2-0 van René Dikstra en wist die dag ook nog twee centurybreaks te scoren.

© Monique Limbos

Van Winsum wint NNRS4 in Groningen

Rik van Winsum heeft de NNRS-4 in Tasmania in Groningen gewonnen door in de finale te winnen van Johannes Post. Van Winsum neemt door deze overwinning de leiding over van Don Ruiter van de Noord Nederlandse ranking. 

© NNRS

Drieshen pakt eerste titel bij kadetten

De junioren- en kadettenranking werd afgelopen weekend geteisterd door een virus. Het regende afmeldingen bij de wedstrijdleiding waardoor er slechts twee junioren en vijf kadetten aanwezig waren. Maar dat weerhield de wel aanwezige talentjes er niet van om er een mooie snookerdag van te maken in Jumbo SC in Warmond! 

© Corné Kuijpers