Categorie: "Indian Open"

McGill wint Indian Open

Ik weet het: het is totaal geen snookerweer en er is zoveel ander mooi sportnieuws dit weekend, maar toch wil ik jullie nog eventjes bijpraten over de Indian Open. 

(c) Monique Limbos

Brecel niet naar Indian Open

Nu al mijn verhuisperikelen voorbij zijn (zo ongeveer dan) en ik weer aangesloten ben op het wereldwijde web, kunnen we vooruit kijken naar de Indian Open, die morgenochtend (heel) vroeg van start gaat. Het eerste slechte nieuws is al binnen:

© Ellen Demaré

Brecel naar Indian Open

Luca Brecel heeft een mooie start van het seizoen gemaakt, hij kan direct zijn vliegticket gaan boeken naar India om daar de Indian Open te gaan spelen. In de kwalificatieronde won hij met 4-2 van Hammad Miah. 

Michael White wint India Open met overmacht

Slechts een week na het winnen van de Shoot-Out, heeft Michael White vanmiddag met grote overmacht de India Open gewonnen. In de finale in Bombay won hij met maar liefst 5-0 van Ricky Walden.

… Mark Williams was zo blij voor zijn landgenoot dat hij gedurende de prijsuitreiking de arena instormde om een selfie te nemen…

India Open: Un-Nooh voor het eerst in halve finale

Thepchaiya Un-Nooh staat voor het eerst in zijn carrière in de halve finale van een groot rankingtoernooi. Hij won in de kwartfinale met 4-2 van Mark Davis. Overigens was dit ook zijn eerste kwartfinale ooit. Toen hem gevraagd werd wat deze overwinning voor hem betekende, antwoordde de Thai dat hij zijn vliegticket moest verzetten, want hij zou die avond eigenlijk terug vliegen.

(c) Corné Kuijpers