Categorie: "Het geheim van"

Het geheim van… Jan Verhaas

Wanneer weet je of iemand het echt gemaakt heeft? Wanneer hij een bekende persoonlijkheid is geworden? Precies, als je een parodie-Twitter-account hebt. Onze Nederlandse referee Jan Verhaas is inmiddels zo bekend en geliefd geworden, dat er een (Duitstalig) parodie-account is gemaakt door een fan.

Maar wat is nu het geheim van Jan Verhaas? Waarom is hij zo geliefd bij spelers, fans en collega’s? Snookerblog ging op zoek naar Jan’s geheim deze zomer. 

© Monique Limbos

Het geheim van Westend

Wat is toch het geheim van snookercentrum Westend in Zaandam? Het snookercentrum, onder leiding van eigenaar Anton Scheffers en bedrijfsleider Mark Stuten, staat bekend als gastvrij, uitermate vriendelijk en natuurlijk staan ze vooral bekend om hun grote groep, zeer trouwe, supporters. 

Zomerserie: “Het geheim van…”

In de zomer ben ik van plan om een nieuwe zomerserie te gaan schrijven, met de titel: “Het geheim van…” De bedoeling is dat ik spelers, zalen, officials en referees uit België en Nederland een goed onder de loep ga nemen, die goed presteren op nationaal of internationaal gebied.