Categorie: "Media"

The Rocket boos op BBC

Ronnie O’Sullivan is deze week uit zijn slof geschoten op een persconferentie over en tegen de BBC. Hij vindt het belachelijk dat op de shortlist voor de SPOTY Mark Selby niet voorkomt. 

© Monique Limbos

Wie is toch de man achter Cuetracker.net?

Al heel lang had ik op mijn wensenlijstje voor Snooker.blog.nl staan dat ik Ron Florax wilde interviewen. Ron is de oprichter van Cuetracker, een website die alle snookerstatistieken bijhoud, waar ik dan ook regelmatig een beroep op doe. Tevens is Ron regelmatig als Eurosport-commentator te beluisteren tijdens de grote toernooien. 

Snooker bij de DWDD

Je hebt hem misschien op Twitter en Facebook al voorbij zien komen, maar de carrière van John Virgo is nu helemaal af: hij heeft “De TV Draait Door” van het televisieprogramma “De Wereld Draait Door” gehaald. 

Snookerroom gedwongen te stoppen

De alom geprezen en zeer populaire website en het bijbehorende YouTube-kanaal wordt uit de lucht gehaald. Ze geven zelf aan in een verklaring dat de kosten voor juridische ondersteuning te hoog zijn opgelopen. 

Buitenspel of een miss?

Het is al een oudje, je kent hem misschien al wel, maar ik blijf hem erg leuk vinden. Hoe klinkt een snookerwedstrijd als er voetbal-commentaar onder zit? Zo dus: