Categorie: "Asian Tour"

Ding Junhui wint AT 1

Ding Junhui heeft voor zijn thuispubliek zijn 19e professionele titel gewonnen. In de finale van het eerste Asian Tour event in Haining, China won hij met 4-3 van Ricky Walden. 

(c) Monique Limbos

Ding nipt naar halve finale AT1

Ding Junhui is als enige Aziaat nog over bij het eerste toernooi van de Asian Tour in Haining China. Hij won vandaag in de kwartfinale een spannende partij, voor zijn thuispubliek, met 4-3 van Zhang Anda. 

Twee amateurs naar vierde ronde AT1

Twee amateurs zijn er in geslaagd de vierde ronde van het eerste toernooi van de Asian Tour te behalen in Haining China. De eerste is Leo Fernandez, die momenteel in de vierde ronde uitkomt tegen Tian Pengfei. 

(c) Monique Limbos

Asian Tour weer uitgesteld

Wederom is er een toernooi van de Asian Tour uitgesteld. In juni zou er al toernooi gespeeld worden, maar op verzoek van de Chinese organisatie is dit toen naar een nader te bepalen tijdstip geschoven. Nu is ook het daaropvolgende toernooi uitgesteld. 

Eerste toernooi Asian Tour uitgesteld

Het eerste toernooi dat gepland stond voor de tour is naar achteren verschoven. Het toernooi zou het openingstoernooi van het seizoen zijn, van 9 tot 13 juni, maar is naar een nog niet nader bekend gemaakte datum geschoven. 

Perry wint AT3

Joe Perry vandaag het derde toernooi van de Asian Tour gewonnen, de Xuzhou Open, in China. Hij deed dit door de finale te winnen van Thepchaiya Un-Nooh met 4-1.

Halve finales AT 3 bekend

De halve finales van de Xuzhou Open in China zijn bekend, onder hen geen spelers meer uit het gastland. Toch is Azie niet geheel uitgeschakeld, de Thai Thepchaiya Un-Nooh verdedigt de Aziatische eer.

(c) Monique Limbos