WK: Murphy op dikke voorsprong

Shaun Murphy is in vliegende vaart op weg naar een finaleplaats op het WK in Sheffield. Hij staat maar liefst met 13-3 voor na de tweede sessie tegen Barry Hawkins, door deze tweede sessie met 7-1 te winnen. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Hawkins startte de wedstrijd met een 50-break, maar zag Murphy toen met een 79-break alsnog met het frame er vandoor gaan. Ook de daarop volgende vier frames gingen naar Murphy met mooie framewinning-breaks. Hij scoorde achtereenvolgens een 73-, een 105-, een 79- en een 72-break.

Hawkins weet dan één frame terug te pakken met een 79-break, maar ziet ook de laatste drie frames aan zijn neus voorbij gaan, als Murphy met onder andere een 121-break bevestigt wie de sterkste speler is in deze wedstrijd.

Hawkins krijgt genoeg kansen deze wedstrijd, maar weet deze niet te verzilveren en Murphy doet dit wel. Murphy maakt dan ook een goede kans de vierde sessie niet nodig te hebben, als hij dit tempo volhoudt. De derde sessie staat gepland voor vanavond 20.00 uur Nederlandse tijd, de vierde voor morgenmiddag 15.30 uur.

Lees ook:WK: Hawkins vecht terug, maar staat met de rug tegen de muur
Lees ook:WK: Trump verstevigt voorsprong, Murphy loopt uit op McGill
Lees ook:McManus en Murphy aan de leiding op WK
Lees ook:WK: Murphy op voorsprong in halve finale
Lees ook:WK Trump kent vliegende start in kwartfinale tegen Ding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.