Catalano verdringt Evans aan kop WLBSA-ranking

Maria Catalano heeft in Bury St Edmunds het East Anglian Championship gewonnen en verdringt Reanne Evans daarmee van de eerste plaats op de WLBSA-ranglijst.

Catalano won het toernooi door in de finale Katie Henrick met 3-0 te verslaan. En Evans dan? Die moest verstek laten gaan omdat ze in Sheffield verblijft voor het Players Tour Championship.

Catalano beëindigde eerder dit seizoen Evans’ recordreeks van 90 overwinningen op rij tijdens het Northern Championship.

Haar volgende doel is dan ook: eindelijk wereldkampioen worden!

“Dat is de droom van elke snookerspeler. Ik heb nu meer het gevoel dat ik het zou kunnen. Een van de belangrijkste dingen is vertrouwen. Twee toernooien winnen geeft me natuurlijk een boost“, aldus een optimistische Catalano op Maximum Snooker.

Tot nu toe is het wereldkampioenschap nog steeds het exclusieve domein Evans, die deze belangrijkste titel de afgelopen zeven jaar telkens wist te winnen.

De uitslagen van het East Anglian Championship vind je bij Maximum Snooker.

Overigens hoeft Evans het skippen van dit WLBSA-event niet te betreuren: ze won vanmiddag haar voorronde van PTC 10 en speelt nu morgenmiddag tegen Marco Fu.

Lees ook:Reanne Evans breekt record Kelly Fisher: 72 zeges op rij
Lees ook:Reanne Evans niet te stoppen
Lees ook:WLBSA: Reanne Evans wint Masters
Lees ook:Zegereeks Reanne Evans na 90 partijen ten einde
Lees ook:Reanne Evans verlengt abonnement op WK-titel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.