Reanne Evans breekt record Kelly Fisher: 72 zeges op rij

reanne evans (small)Reanne Evans heeft haar reeks ongeslagen WLBSA-partijen dit weekend opgeschroefd naar 72. Daarmee is ze nu all-time recordhouder Kelly Fisher voorbijgestreefd.

Evans won zondag het East Anglian Championship door Maria Catalano in de finale met 3-0 terug te wijzen.

“Ik speel OK, niet groots, maar ik geef weinig kansen weg”, aldus de net 25-jarige Evans in Inside Pool Magazine. Eerder in het toernooi won Evans met 3-1 van Natascha Niermann en met 3-0 van Marianne Williams.

De laatste nederlaag van Evans op het vrouwencircuit dateert van 1 maart 2008, toen ze met 2-3 verloor van dezelfde Catalano.

Fisher boekte 69 overwinningen op rij totdat zij in 2003 een keer verloor van – ook al – Catalano. Fisher verruilde het snooker daarna voor een professionele pool-carrière in de VS.

Zesvoudig wereldkampioene Evans blijft het snooker trouw en probeert zoals bekend voet aan de grond te krijgen in het mannencicuit.

Ze kreeg dit seizoen een wild card voor de Main Tour, maar wacht daar na twee grote toernooien (Shanghai Masters en World Open) en tien Players Tour Championship-events nog steeds op haar allereerste winstpartij.

Lees ook:Zegereeks Reanne Evans na 90 partijen ten einde
Lees ook:Snookort: Kelly Fisher ondergaat hartoperatie
Lees ook:Reanne Evans: nog één zege voor zevende WK-titel
Lees ook:Reanne Evans verlengt abonnement op WK-titel
Lees ook:WLBSA: Reanne Evans wint Masters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.