De nieuwe Master: Ronnie of Mark?

logo mastersDe eerste grote finale van 2010 staat op het punt van beginnen: Ronnie O’Sullivan en Mark Selby gaan zo meteen op herhaling in de eindstrijd van de PokerStars.com Masters.

Vorig jaar stonden de beide Engelsmannen ook al tegenover elkaar, toen won O’Sullivan na een bloedstollend gevecht met 10-8.

Ook vandaag verwacht ik een spannende strijd. De uitslag is erg lastig te voorspellen, maar ik ga voor…

… O’Sullivan!

Hoewel The Rocket zich ook gisteren na zijn halve-finalezege op Mark Williams negatief over zijn eigen spel uitliet (“Dat is bullshit!”, antwoordde Williams), staat O’Sullivan natuurlijk gewoon voortreffelijk te spelen deze week.

Gelukkig heeft hij de verleiding van tv (meedoen aan Celebrity Big Brother) en reclame (spelen met een paarse sponsorkeu) kunnen weerstaan en gaat hij gemotiveerd voor zijn vijfde Masters-titel.

O’Sullivan, die het toernooi vijftien jaar geleden voor het eerst won, kan de eerste speler worden die The Masters in drie verschillende decennia op zijn naam schrijft.

Selby is een verhaal apart. Hij zakte afgelopen jaar ver weg, maar is nu weer helemaal terug. En The Masters lijkt hem op het lijf geschreven. Hij nam pas drie keer deel aan het toernooi… en bereikte telkens de finale.

Selby verloor pas één van zijn elf wedstrijden in de Wembley Arena (inderdaad, de finale tegen O’Sullivan vorig jaar) en lijkt tot alles in staat op dit prestigieuze event.

Selby kan zeker winnen van O’Sullivan, maar als The Rocket zijn beste spel kan laten zien, gaat The Jester volgens mij opnieuw met de troostprijs terug naar Leicester.

Lees ook:Selby en O’Sullivan op herhaling in finale Masters
Lees ook:Mark Selby wint Masters na sensationele comeback
Lees ook:Selby overweegt een aanvallende speler te worden
Lees ook:WK: O’Sullivan al bijna in finale, maar tegen wie?
Lees ook:“Selby wordt nooit wereldkampioen”, zegt O’Sullivan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.