Welsh Open: Higgins en Williams naar halve finales

De eerste twee halve finalisten van de Welsh Open zijn bekend. Zowel John Higgins, als Mark Williams hebben zich geplaatst voor de halve finales, die morgen gespeeld zullen worden.

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Higgins, die een zeer slecht seizoen achter de rug heeft, was erg te spreken over zijn plaats bij de laatste 4. Higgins won met 5-1 van Stephen Maguire. Zonder al te veel hoge breaks, maar met degelijk spel wist hij zijn mede-Schot te verslaan. Higgins komt morgen uit tegen de winnaar van de partij tussen Luca Brecel en Ricky Walden.

Williams wist wel een aantal hoge breaks te scoren. Hij begon direct met een 103 tegen Marco Fu, gevolgd door een 76 en een 108-break. Het vierde frame leek Fu op weg naar een hoge break, maar hij strandde na 6 rode en 6 zwarte ballen op 48. Williams hieruit een 80-break.

Hierop wist Fu wel zijn frame-winning-break te scoren, hij antwoordde met een 107-break, en begon het zesde frame met een 41-break, maar moest uiteindelijk dat frame, en dus de wedstrijd, toch aan de Welshman laten. Williams zal morgen uitkomen tegen de winnaar van de partij tussen Gary Wilson en Ben Woollaston.

Vanavond zijn de andere twee kwartfinales, vanaf 20 uur live te bekijken op Eurosport 1. En voor livescoring en uitslagen klik je natuurlijk hier.

Lees ook:Higgins door, Brecel uitgeschakeld op Welsh Open
Lees ook:Williams ruim door, Selby op comfortabele voorsprong
Lees ook:Grand Final PTC: Perry wint spannende finale
Lees ook:O’Sullivan en Murphy als eerste naar kwartfinale UK Championship
Lees ook:O’Sullivan door, Higgins op stoom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.