Regen van breaks op UK Championship

Wat een wedstrijd werden we gisterenmiddag op getrakteerd zeg! Neil Robertson was niet te stoppen tegen Stephen Maguire. Een potsucces van 97% en drie centurys in één wedstrijd van de Australiër. Het regent sowieso breaks momenteel op het UK Championship in York. 

Neil

Maguire begon met een 118-break maar moest toen in zijn stoel lijdzaam toekijken hoe Robertson op stoom kwam. En hoe! Hij scoorde een 126-, 76- en 101-break zonder de Schot ook maar een puntje te gunnen.  Met een 55-, en een 113-break sloot Robertson de wedstrijd in stijl af.

Robertson komt vanmiddag uit tegen John Higgins die gistermiddag met 6-4 won van Jamie Burnett. Higgins scoorde daarbij drie breaks boven de 50, twee breaks boven de 70 en een 102-break.

David Grace komt uit tegen Martin Gould, die gisteravond met 6-3 won van Joe Swail. Ook Gould scoorde hierbij stevige breaks: 51, 51, 63, 78 en 131.

Matthew Selt komt uit tegen Mark Selby, die zich beiden al een dag eerder plaatsten voor de kwartfinale, door overwinningen op Luca Brecel en Dechawat Poomjaeng.

De vierde kwartfinale is een Aziatisch onderonsje en gaat tussen Liang Wenbo en Marco Fu, die respectievelijk Tom Ford en Shaun Murphy versloegen. Wenbo scoorde hierbij ook een aardig rijtje aan breaks: 53, 56, 67, 88 en 122.

Voor alle uitslagen en het programma van vandaag klik je hier en hier.

Lees ook:German Masters: Opnieuw whitewash voor Robertson
Lees ook:Regen van breaks bij Trump – Maguire
Lees ook:Spanning in York: drie deciders in kwartfinales
Lees ook:Brecel door naar kwartfinale ET6 in Polen
Lees ook:Robertson door, Murphy verslagen op CoC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.