Regen van breaks bij Trump – Maguire

Een ware regen aan breaks is er gevallen in de wedstrijd tussen Judd Trump en Stephen Maguire op de Masters in Londen. Maar liefst 11 breaks boven de 50 kunnen we noteren na de 10 frames die de wedstrijd duurde. Trump trok uiteindelijk aan het langste eind en won de wedstrijd met 6-4.

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Het eerste frame begon direct veelbelovend met een 60-break van Trump, waarna Maguire het frame toch inpikte met een 61-clearance. Het tweede frame waren de rollen omgekeerd, ondanks een 60-break van de Schot, ging Trump er toch met het frame vandoor. Met twee 50-breaks pakte Trump vervolgens de 2-1 voorsprong en ondanks een 54-break van Maguire pakte Trump ook het vierde frame.

Trump liep zelfs uit naar 4-1 met een 69-break, maar dan laat Maguire een comeback zien. Met een 92,- 74- en een 56-break evenaart Maguire de framestand naar 4-4. De Engelsman weet echter gas bij te geven en de wedstrijd naar zich toe te trekken door onder meer nog een 60-break te scoren.

Trump zal in de volgende ronde spelen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Marco Fu en Neil Robertson. Die kwartfinale wordt vrijdag gespeeld.

Lees ook:Titelverdediger Trump uitgeschakeld op Australian Open
Lees ook:Masters: Murphy naar halve finale
Lees ook:O’Sullivan pakt finaleplaats na comeback tegen Bingham
Lees ook:Brecel strandt bij laatste 16 UK Championship
Lees ook:Hawkins pakt finaleplaats Masters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.