Indian Open van start, Woollaston door op respotted black

Wat een mooie start van de Indian Open. Ben Woollaston weet zijn eerste wedstrijd, in de decider, op de respotted black te winnen! Als dit de voorbode is van dit toernooi, staat ons nog veel moois te wachten in Bombay.

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Woollaston kwam 2-0 achter te staan tegen Yu Delu, maar wist langszij te komen naar 2-2. Delu loopt dan weer uit, via een 79-break naar 3-2, maar wederom weet de jonge Engelsman de score gelijk te trekken, dit keer door een 100-break te scoren. In de decider scoort Delu een 66-break en komt 67-0 voor te staan, maar Woollaston weet er dan een break 67 uit te persen en daarmee een respotted black af te dwingen. Delu probeert op die laatste zwarte een dubbel, maar laat hem dan liggen, waardoor Woollaston de bal voor het intikken heeft. Woollaston zal de volgende ronde uitkomen tegen de winnaar van de partij tussen Kyren Wilson en Alan McManus.

Er worden momenteel wedstrijden gespeeld van de wildcardronde, als van de eerste ronde. De wildcardronde heeft nog geen verrassingen opgeleverd.

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Er zijn wel een aantal afmeldingen, zowel Marco Fu als Ali Carter waren gedwongen zich af te melden, aangezien zij geen visum (op tijd) konden regelen. Voor Carter zijn dit dure punten, ook al is zijn plek op de ranking momenteel bevroren, er komt een moment dat zijn resultaten weer “gewoon” gaan meetellen, zonder de beschermde status en gezien de slechte resultaten van The Captain tot nu toe kan dit wel eens een vrije val op de ranking betekenen.

Alle uitslagen van de Indian Open zijn hier te volgen. Het toernooi wordt niet uitgezonden op Eurosport of in de UK, dus we zijn veroordeeld tot de diverse streams.

Luca Brecel komt morgen rond 16.30 uur in actie, hij speelt tegen Fergal O’Brien.

Lees ook:Finale Welsh Open: Higgins – Woollaston
Lees ook:Dott verliest, O’Sullivan door na spannende partij
Lees ook:Welsh Open: Brecel door naar halve finale!
Lees ook:Welsh Open: Higgins op voorsprong tegen Woollaston
Lees ook:WK: Selby heeft moeite met McGill, Trump door naar 2e ronde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.