WK: Selby heeft moeite met McGill, Trump door naar 2e ronde

Ook Judd Trump mag zich gaan opmaken voor de tweede ronde van het WK in Sheffield. Hij won vandaag met 10-6 van Stuart Carrington. Ook de tweede ronde is vanmiddag al van start gegaan. Selby heeft het lastig tegen Anthony McGill, na de eerste sessie staat het nu 4-4. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Trump ging met een 7-2 voorsprong de tweede sessie in vandaag. Carrington liet gelijk merken niet roemloos ten onder willen gaan en scoorde een 97-break. Trump antwoordde met een 74-break, waarop Carrington met een 74- en een 72-break de volgende twee frames weet te winnen. Trump weet dan een 76-break te scoren, maar ook al staat het nu 9-5, Carrington geeft zich nog steeds niet gewonnen. Hij scoort een 99-break, maar moet dan in het 16e frame toekijken hoe Trump met een 109-break toch weet te winnen. Trump komt zondag uit tegen Marco Fu.

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Mark Selby is inmiddels begonnen aan zijn tweede ronde-partij. Hij speelde vanmiddag tegen Anthony McGill, die verrassend had gewonnen in de eerste ronde van Stephen Maguire. McGill liet vandaag zien dat dit geen toevalstreffer was. Ook tegen Selby biedt hij aardig weerstand. De stand na de eerste sessie is 4-4, maar dat had ook 5-3 kunnen zijn, als hij in het laatste frame van deze sessie niet de laatste zwarte had gemist, om een respotted black af te kunnen dwingen.

Lees ook:WK: Trump verstevigt voorsprong, Murphy loopt uit op McGill
Lees ook:Speelschema dag 6 WK snooker, 23-04
Lees ook:Selby met hakken over de sloot naar 2e ronde WK
Lees ook:McGill verrast Murphy
Lees ook:WK: Bingham op voorsprong tegen Trump

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.