China Open: Robertson verliest op laatste zwarte bal

De China Open is vandaag in Beijing van start gegaan en we werden gelijk getrakteerd op een paar zeer spannende partijen. Neil Robertson kan gelijk zijn koffer weer pakken om naar huis te gaan, hij verloor met 5-4 van Dechawat Poomjaeng met 5-4, op de laatste zwarte bal. 

world champs 2013 - poomjaeng-maguire

Robertson kwam 3-1 voor te staan, waarna Poomjaeng de score gelijk trok en doorliep naar een 4-3 voorsprong. Roberston wist er met een break 74 nog een decider uit te spelen. In de decider maakte hij een break 44, waarna Poomjaeng ook hier de score gelijk trok met een break 48. De daaropvolgende punten werden steeds verdeeld tussen beide spelers, maar de laatste zwarte bal werd uiteindelijk door Poomjaeng gepot, die daarmee zich plaatst voor de laatste 32, waar hij uit zal komen tegen Jack Lisowski.

Lisowski had op zijn beurt ook een decider nodig om de laatste 32 te behalen. Hij kwam 3-1 en 4-2 achter te staan tegen Alan McManus, maar wist er toch een decider uit te slepen. In de decider was hij de bovenliggende speler, met een 30+ en een 20+break wist hij de wedstrijd veilig te stellen.

ptc 2 2012 - lisowski-maguire

Ook Kurt Maflin had een spannende dag, ook hij won pas in de decider van Ali Carter. Maflin stond zelfs 4-2 en 66-0 achter toen hij toch gas kon gaan geven. Het zevende frame won hij met een 24- en een 47-break, om de twee daaropvolgende frames ook met 40+breaks binnen te slepen.

Titelverdediger Ding Junhui is er ook in geslaagd zich te plaatsen voor de volgende ronde. Voor een enthousiast thuispubliek wist hij met 5-1 van Marcus Campbell te winnen.

Voor alle overige wedstrijden verwijs ik je naar de bekende site.

Lees ook:Wilson verliest op kick, Carter verliest decider
Lees ook:Brecel door naar kwartfinale German Masters
Lees ook:O’Sullivan en Robertson uitgeschakeld op PHC
Lees ook:Titelverdediger Trump uitgeschakeld op Australian Open
Lees ook:Perry naar halve finale CoC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.