Perry naar halve finale CoC

Joe Perry is de tweede halve finalist die zich zaterdag mag melden om een plek in de finale van de Champion of Champions te trachten te winnen. Hij versloeg gisteravond in een spannende kwartfinale John Higgins met 6-5.

world champs 2014 - perry-o'sullivan 3rd session

Perry kwam 2-1 voor met een 68-break, waarna de Schot een tandje bij zette en met ondermeer een 66-break de score in zijn voordeel op 3-2 zette. Perry kwam sterk terug met een 112- en een 85-break, maar Higgins trok vervolgens de score weer gelijk met een 58-break.

Higgins pakte vervolgens weer de voorsprong maar Perry trok de score weer gelijk met een 80-break en dwong zo een decider af. In de decider startte Perry met een 32-break, maar door een kick moest hij de tafel weer aan Higgins laten. Higgins liet echter een kans achter voor de Engelsman waardoor hij toch zijn zege kon gaan vieren.

Perry zijn tegenstander zal vandaag bekend worden. Deze komt uit de wedstrijden tussen Neil Robertson en Rory McLeod, welke vanmiddag om 14.00 uur gespeeld zal worden, en Neil Robertson tegen Yan Bingtao, welke wedstrijd vanmiddag rond 16.00 uur gespeeld gaat worden.

Lees ook:India Open: Williams verslaat Trump, Higgins verliest door whitewash van Davis
Lees ook:Trump wint thriller van Robertson met 4 centurys
Lees ook:China Open: Robertson verliest op laatste zwarte bal
Lees ook:WK: Trump naar halve finale, Hawkins en Robertson blijven vechten om elk frame
Lees ook:Grand Final PTC: Perry wint spannende finale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.