ET1, dag 3, Higgins naar huis

De laatste 8 namen voor de line-up van morgen zijn bekend. John Higgins is de verrassende verliezer, Mark Selby is overduidelijk de man van de dag. Wel is de hoogste break van Selby in andere handen gekomen, Marco Fu wist een 142 te scoren.

haikou world open 2014 - higgins-trump

Barry Hawkins was de eerste speler die zich vanmiddag plaatste voor de laatste 16. Hawkins won van de Oostenrijker Andreas Ploner en in zijn 2e ronde van Kyren Wilson met 4 breaks boven de 50. Beide wedstrijden liet Hawkins geen frame liggen. Hij zal morgen spelen tegen Alan McManus, die tegen Barry Pinches nog een 112 scoorde.

Robert Milkins heeft zich geplaatst ten koste van o.a. Steve Davis. “The Milkman” zal spelen tegen Marco Fu. Fu moest het via een 142-break tot een decider laten komen tegen Joe Swail voor hij zich wist te plaatsen voor morgen. Fu heeft hiermee de hoogste break in handen.

Peter Ebdon heeft John Higgins naar huis gestuurd. De battle tussen de twee oud-wereldkampioenen werd met 4-2 in het voordeel van Ebdon beslist. Deze zal uitkomen morgen tegen Stuart Bingham, die publiekslieveling Jimmy White met 4-3 wist te verslaan.

Aditya Mehta is een verrassende naam bij de laatste 16. De uit India afkomstige speler wist zich te plaatsen bij de laatste 16 door twee maal met 4-0 te winnen en één maal met 4-2. Metha komt morgen uit tegen de sterk spelende Mark Selby. Selby scoorde vanmorgen drie century’s en een 92-break.

Alle uitslagen tot nu toe zijn hier terug te vinden.

Lees ook:Championship League: Allen, Hawkins aan kop
Lees ook:Halve finale’s ET1 bekend, Trump naar huis
Lees ook:Robertson naar finale Championship League
Lees ook:Australian Open: Hawkins op voorsprong in finale
Lees ook:Walden laat het breaks regenen in halve finale PTC Finals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.