Championship League: Selby start weer sterk

Mark Selby, in Groep 2 verliezend finalist, heeft zich vandaag al op de openingsdag vrijwel verzekerd van de play-offs in Groep 3 van de Championship League.

De nummer 1 van de wereld won al zijn drie partijen: tegen Mark Davis en kersvers The Masters-kampioen Neil Robertson werd het 3-0, tegen Stephen Hendry 3-2.

In die laatste partij scoorde Selby breaks van 142 en 128, en Hendry 112. Overigens gaf Hendry later tegen Martin Gould een 2-0 voorsprong nog uit handen.

…Gould komt met 0-2 achter maar wint nog met 3-2 van Hendry…

Gould maakte eerst met twee centuries gelijk (110 en 108) en scoorde in het beslissende frame een break van 46 om de partij alsnog te winnen.

Hendry verloor overigens óók met 2-3 van Jamie Cope. Op dit moment staat hij in de laatste partij van de dag nog tegenover Robertson.

De Australiër, die gisteravond laat The Masters won, begon vandaag warempel met een zege tegen Matthew Stevens, maar verloor daarna behalve van Selby ook van Mark Davis.

De uitslagen en de stand van Groep 3 vind je op de officiële site van de Championship League. De partijen zijn in livestream te volgen bij diverse bookmakers.

[picture Martin Gould © 2012 snooker.blog.nl]

Lees ook:Championship League: Robertson haalt zelfs finale
Lees ook:Championship League: Selby top, Stevens (weer) flop
Lees ook:Masters-kampioen Robertson meteen weer aan het werk
Lees ook:Carter, Robertson op kop in Championship League
Lees ook:Championship League: Selby, Maguire ongeslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.