Masters-kampioen Robertson meteen weer aan het werk

Wat doet Neil Robertson de ochtend na het winnen van The Masters in Londen? Hij gaat naar Crondon Park en speelt in de Championship League

De Australiër had zijn day after the night before graag anders doorgebracht, vroeg ook om een vrije dag aan Barry Hearn, maar de World Snooker-baas wees het verzoek af.

Dus gaat Robertson over een uur (13.00 uur Nederlandse tijd) alweer beginnen aan zijn openingspartij in groep 3 van de Championship League – tegen Matthew Stevens.

…Robertson heeft vast The Masters nog in zijn hoofd…

Enige hoop mag de wellicht niet helemaal frisse Robertson putten uit het feit dat Stevens meestal slecht begint aan een nieuwe ronde van de Championship League.

Zowel in Groep 1 als 2 verloor de Welshman zijn eerste vier partijen, maar wist zich beide keren op het nippertje toch voor de volgende poule te kwalificeren.

Groep 3, die vandaag en dinsdag wordt gespeeld, bestaat verder uit ‘s werelds nummer 1 Mark Selby, Martin Gould, Mark Davis, Stephen Hendry en Jamie Cope.

Verliezend The Masters-finalist Shaun Murphy kan in tegenstelling tot Robertson vandaag wél uitslapen: hij won Groep 2 en is dus al geplaatst voor de finalepoule in maart.

Dat geldt ook voor Judd Trump, die Groep 1 wist te winnen.

[picture Neil Robertson © 2012 snooker.blog.nl]

Lees ook:Murphy naar finalepoule, Stevens redt zich opnieuw
Lees ook:Championship League: King 3-0 met drie centuries
Lees ook:Championship League: Perry door naar finalepoule
Lees ook:Matthew Stevens als laatste door naar finalepoule
Lees ook:Championship League: Selby top, Stevens (weer) flop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.