Riga Open start vandaag

Na drie weken zomerstop, barst het snookergeweld vandaag weer helemaal los. Nou ja, de amateurs mogen dan in ieder geval vandaag starten. Vrijdag komen de “grote jongens” ook in actie in Riga, Letland. 

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Ook uit België doen er traditiegetrouw weer een aantal spelers mee. Hans Blanckaerts mag om 16.00 uur Nederlandse tijd het spits afbijten, dit is tevens de eerste meldtijd. Hij komt uit tegen de Engelsman Sam Thistlewhite. Jurian Heusdens speelt een uurtje later tegen de Welshman Ben Jones.

Tomasz Skalski keert na de World Cup toch weer terug op het internationale toneel. Vorig jaar had de Belg de keu voor de internationale toernooien aan de wilgen gehangen, maar het succes op de World Cup, samen met ploegmaat Luca Brecel, motiveerde hem om weer toernooien te gaan spelen. Hij komt vandaag om 18.30 uur uit tegen Maxim Maximov uit Rusland.

Jeff Jacobs speelt morgenochtend om 08.30 uur tegen Shachar Ruberg uit Israël. Tot slot komt natuurlijk ook Luca Brecel nog in actie, hij speelt vrijdagochtend zijn eerste wedstrijd.

Uit Nederland zijn er geen spelers afgereisd naar Riga. Het hele schema vindt je hier.

Lees ook:Skalski uitgeschakeld op Riga Open
Lees ook:Riga Masters start vandaag
Lees ook:Loting ET1 bekend: grote vertegenwoordiging NL en BE
Lees ook:UK Championship 2016 start vandaag!
Lees ook:Skalski en Heusdens door naar 2e ronde Riga Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.