Skalski uitgeschakeld op Riga Open

Tomasz Skalski is er niet in geslaagd de derde ronde van het Riga Open te bereiken. Hij verloor met 4-2 van Robert Milkins, maar heeft zich goed weten te weren tegen de professional. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Skalski had eerder al zijn snookerkeu in de figuurlijke wilgen gehangen, maar door zijn succes op de World Cup, samen met teamgenoot Luca Brecel, werd de jonge Belg weer gemotiveerd om de keu weer op te pakken in het internationale circuit. En dit bleek een succesvolle rentree te zijn. Gisterochtend won de runner-up van het Belgisch Kampioenschap met 4-2 van Liam Highfield.

In de tweede ronde trof hij Robert Milkins, waar hij zich wederom goed wist te weren. Milkins kwam met 2-0 voor te staan, door onder meer een 80-break, maar Skalski wist het derde frame te confiskeren door op de laatste roze het frame binnen te slepen.

Milkins liep vervolgens weer uit naar 3-1, maar Skalski weet dan een zeer spannend frame binnen te halen op de allerlaatste zwarte bal. In het zesde frame weet Milkins de wedstrijd echter naar zich toe te trekken met een aantal kleine breaks. Al met al een prima rentree voor Skalski, wat hopelijk weer inspiratie biedt voor de toekomst.

Inmiddels zijn op het moment van schrijven de laatste 16 al weer begonnen. Verrassende namen daar bij van Oliver Lines, die met 4-2 won van Ali Carter, en Liang Wenbo, die met 4-1 won van wereldkampioen Stuart Bingham. Kijk voor alle uitslagen en livescoring hier, en volg natuurlijk de uitzendingen op Eurosport. In verband met vakantie zal ik vandaag niet heel regelmatig updaten.

Lees ook:Brecel nipt uitgeschakeld, Skalski nog in de race op Riga Open
Lees ook:Skalski uitgeschakeld op WK Egypte
Lees ook:Drie van de vijf heren uitgeschakeld op EK
Lees ook:Skalski uitgeschakeld in kwartfinale EK
Lees ook:147 alarm: Skalski scoort 147 in halve finale BK

Eén reactie op “Skalski uitgeschakeld op Riga Open

  1. Beste Vriend

    Heeft ie nou wel of niet de tweede ronde weten te bereiken..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.