Skalski en Heusdens door naar 2e ronde Riga Open

Tomasz Skalski en Jurian Heusdens zijn er in geslaagd de tweede ronde te halen van het kwalificatietoernooi van de Riga Open, het eerste European Tour Event van het nieuwe seizoen. Hans Blanckaert en Lieven Vanthournout zijn vanmiddag uitgeschakeld. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Laatstgenoemde Belg kwam als eerste vandaag in actie en verloor 4-0 van Simon Thistlewhite uit Engeland.Ook Lieven Vanthournout verloor vandaag met 4-0, van Zack Richardson, ook afkomstig uit Engeland.

Skalski zag een 4-0 overwinning op het scorebord staan na zijn wedstrijd. Hij won eenvoudig van de uit Rusland afkomstige Maxim Maximov.

Heusdens had een zwaardere wedstrijd, hij moest hard aan het werk tegen Ben Jones uit Wales, maar wist dan ook uiteindelijk een knappe 4-3 overwinning op het bord te zetten.

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Jeff Jacobs komt morgen pas in actie, Luca Brecel hoeft zich als profspeler vrijdag pas te melden.

Andere verrassende uitslag: Brian Cini uit Malta verloor met 4-2 van de Letse Anna Prisjaznuka met 4-2. Voor de Letse snookerspeelster was dit haar debuut op het internationale circuit.

Tot slot kan ik melden dat Martin Gould niet in actie zal komen. Hij mag van de dokter niet vliegen in verband met een oorontsteking en heeft zich afgemeld.

Voor alle uitslagen verwijs ik je naar het bekende adres. Van de kwalificatierondes wordt geen livescoring bijgehouden helaas.

Lees ook:Skalski en Heusdens door naar hoofdtoernooi Riga Open
Lees ook:Finale BK 2015 gaat tussen Bullen en Skalski
Lees ook:Skalski en Heusdens naar 2e ronde Gdynia Open
Lees ook:Drie van de vijf heren uitgeschakeld op EK
Lees ook:Skalski en Jacobs door naar laatste 16 EK in Polen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.