Alle qualifiers live te zien op internet

Goed nieuws voor alle snookerfans: het nieuwe internetkanaal 110sport.tv gaat alle qualifiers voor de rankingtoernooien vanuit Prestatyn in Wales rechtstreeks in beeld brengen.

Managementbureau 110sport heeft daartoe een driejarige verbintenis met World Snooker gesloten. Het kanaal wordt aanstaande maandag officieel gelanceerd. De livestreams starten die dag met de qualifiers voor de Shanghai Masters. Onder anderen Björn Haneveer speelt maandagochtend, tegen David Gray.

Het slechte nieuws er dan maar meteen achteraan: internetters betalen liefst £ 2,99  (circa € 3,20) per sessie. Als je de qualifiers intensief wilt volgen, gaat dat dus aardig in de papieren lopen.

Lees ook:Haneveer tegen Gray, daarna wellicht tegen White
Lees ook:White-wash voor Björn Haneveer
Lees ook:Haneveer morgen live op internet
Lees ook:Tony Drago heeft weer eens haast
Lees ook:110sport.tv verlaagt prijzen voor The Masters

3 reacties op “Alle qualifiers live te zien op internet

  1. Paul

    Wie gaat er 3 euro voor 1 sessie betalen??? Niemand toch.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eric Willemsen

      Paul, € 3,20 per sessie vind ik ook te veel, maar ik snap dat het niet gratis kan: 110sport is een commercieel bedrijf. Het zou mij redelijker lijken als je voor bijvoorbeeld € 5,- een toernooipas kan kopen en dan zo veel wedstrijden kan kijken als je zelf wilt. Misschien gaat 110sport nog “om” als blijkt dat de kijkcijfers tegenvallen… ;-)

        /   Beantwoorden  / 
  2. Eric Willemsen

    UPDATE (30 juli 2009):
    World Snooker heeft zojuist aanvullende details prijsgegeven. Per sessie van acht partijen gaat 110sport.tv er telkens twee live uitzenden. Voor maandag is de keuze onder andere gevallen op Haneveer vs. Gray. En mocht Björn doorgaan, dan is op dinsdag ook zijn partij tegen Jimmy White rechtstreeks te volgen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.