Tony Drago heeft weer eens haast

logo-grand-prixLangzaam is een begrip dat niet in het woordenboek van Tony Drago voorkomt. De immer aanvalslustige Maltees, dit seizoen na een jaar afwezigheid weer teruggekeerd op de Main Tour, deed zijn naam vanochtend weer eens alle eer aan.

In de openingsronde van de Grand Prix qualifiers ontdeed hij zich in sneltreinvaart van Lee Page, 5-1. Bij het interval stond Drago al met 3-1 voor dankzij breaks van 50 en 52. Na de hervatting voegde de Maltese Falcon daar nog snelle series van 57 en 59 aan toe.

Toch was Drago niet eens als eerste klaar mijn partij.

Op een andere tafel rekende Matthew Couch nog iets sneller af met Jimmy Robertson, 5-1. In drie van de zes frames wist Robertson geen enkel punt te scoren.

David Gray, die vorige maand nog duidelijk klop kreeg van Haneveer in de Shanghai Masters qualifiers, haalde dit keer fors uit tegen Lee Spick, 5-0.

Joe Jogia tekende voor de hoogste break van de Grand Prix tot nu toe. In het slotframe van zijn partij tegen Xiao Guadong (5-1) speelde Jogia een total clearance van 137.

Later vandaag komt onder anderen James Wattana nog in actie, morgen zijn spelers als Jimmy White, John Parrott, Barry Pinches en Andy Hicks aan de beurt.

Lees ook:Lee Spick (34) overleden
Lees ook:Maltese Falcon vliegt weer eens op topsnelheid
Lees ook:Snookerkw?s deel 3: Wie ben ik?
Lees ook:Jimmy White is het winnen nog niet verleerd
Lees ook:3 Kings Open: Brecel verslaat Drago in finale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.