Jimmy White stort zich in nieuw avontuur

Jimmy White - jungle (small)Na zijn opzienbarende verblijf in de Australische jungle eind vorig jaar stort Jimmy White zich binnenkort in een nieuw avontuur. En dat storten kun je letterlijk nemen, want de 47-jarige Engelsman gaat skydiven.

Hij doet samen met een aantal andere Britse prominenten mee aan een benefietactie ten bate van Malaria No More. Het geld wordt besteed aan bestrijding van malaria in Ghana.

White zal zich op 8 april op 3000 meter hoogte uit een vliegtuig laten vallen. Het betreft een tandemsprong, dus een ervaren skydiver vliegt mee met de Whirlwind.

Malaria No More wordt gesteund door diverse prominente sporters, onder wie tennisser Andy Murray en voetballer David Beckham.

Om mee te doen aan I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here moest White vorig jaar het kwalificatietoernooi voor het UK Championship laten schieten.

Ondanks het mislopen van die rankingpunten wist White zich met de hakken over de sloot te handhaven op de Main Tour.

Voor zijn skydive hoeft White dit keer geen toernooi af te zeggen. Wel speelt hij diezelfde avond een exhibition van de Snooker Legends in een inmiddels uitverkochte Crucible in Sheffield.

Lees ook:Jimmy’s “jungle book” is uit
Lees ook:Steve Davis de jungle in voor TV-serie? Nee!
Lees ook:White laat UK Championship schieten voor tv-show (update)
Lees ook:Zegt O’Sullivan Masters af voor tv-show?
Lees ook:Weggestemd uit de jungle: Steve Davis mag naar huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.