Zegt O’Sullivan Masters af voor tv-show?

ronnie o'sullivan (small)We hadden vorige maand al Jimmy White, die het UK Championship liet schieten voor de tv-realityshow I’m A Celebrity… En nu hebben we dan Ronnie O’Sullivan.

De geruchten (?) in de Britse pers blijven hardnekkig dat de titelverdediger zijn deelname aan The Masters in januari gaat afzeggen om aan Celebrity Big Brother te kunnen meedoen.

Geen idee wat er werkelijk klopt van deze berichten. Ik weet alleen dat ze steeds weer opduiken in diverse Britse tabloids.

Inmiddels kun je bij een bookmaker zelfs al geld inzetten op een deelname van O’Sullivan aan het tv-programma. Bij de show laat een aantal prominenten zich in de eerste drie weken van januari in een huis opsluiten. De opnamedata vallen deels samen met The Masters.

Sinds White daadwerkelijk een hoop broodnodige rankingpunten liet schieten om in de Australische jungle een aantal suffe spelletjes te kunnen spelen, kun je zulke berichten niet zonder meer afdoen als totale onzin.

Toch heb ik grote twijfels.

Ten eerste is de naam van O’Sullivan ook bij voorgaande edities van Celebrity Big Brother genoemd. Toen bleek er niets van te kloppen.

Ten tweede heeft O’Sullivan na Whites optreden in I’m A Celebrity… weliswaar gezegd ook graag eens in zo’n realityshow te willen figureren, maar dan pas na afloop van zijn snookercarrière.

Ten derde zegt O’Sullivan vandaag in de Britse Metro dat hij uitkijkt naar zijn openingspartij van The Masters tegen Neil Robertson en dat hij graag méér Masters-titels wil winnen.

Laten we hopen dat O’Sullivan inderdaad kiest voor een big break in plaats van een Big Brother.

Lees ook:O’Sullivan laat zich wellicht opsluiten…
Lees ook:Jimmy’s “jungle book” is uit
Lees ook:Steve Davis de jungle in voor TV-serie? Nee!
Lees ook:White laat UK Championship schieten voor tv-show (update)
Lees ook:Waarom Ronnie tijdelijk het huis uit wil

Eén reactie op “Zegt O’Sullivan Masters af voor tv-show?

  1. Martijn

    Lichtpuntje voor Wenbo?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.