Q-school: Campbell en Urschenbacher uitgeschakeld, Miah door

Bijna alle (ex-)professionals die zich via Q-school opnieuw probeerden te plaatsen voor de main tour zijn vandaag uitgeschakeld. Alleen Hammad Miah is nog in de race voor een ticket voor het seizoen 2015-2016. Miah won vandaag met 4-1 van Darren Cook. 

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Marcus Campbell verloor vanmiddag met 4-2 van Kuldesh Johal. Met onder andere een 87-break was de Engelsman te sterk voor de Schotse professional.

Ook Alexander Urschenbacher moest een nederlaag incasseren vanmiddag. Hij verloor vandaag nipt met 4-3 van Joe Roberts. Urschenbacher leek lang op weg naar de overwinning. Met onder andere een 100-break kwam hij 3-2 voor te staan, maar zag Roberts een decider afdwingen op de laatste zwarte bal in het 6e frame, met een 62-clearance. In de decider besliste de Engelsman de wedstrijd met een 23- en een 39-break.

Vanavond om 20.00 uur wordt de 5e ronde gespeeld, morgenvroeg om 11.00 uur is dan de laatste ronde waarin de laatste vier main tour-tickets verdeeld worden. Kijk hier voor alle uitslagen en livescoring.

Lees ook:Slessor, Fernandez en Page verliezen in Q-school 2
Lees ook:Q-school: Blanckaert en Jacobs uitgeschakeld
Lees ook:Laatste wedstrijden Q-school 1 starten vanmorgen, Evans verliest
Lees ook:Brecel door, Robertson verliest op German Masters
Lees ook:Selby en Williams bij laatste 16 Rürh Open, Williams wil shotclock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.