Slessor, Fernandez en Page verliezen in Q-school 2

De voormalige professionals Elliot Slessor, Lee Page en Leo Fernandez zijn beide uitgeschakeld op het tweede Q-school-event en zullen komend jaar dus niet uitkomen in de main tour. Alexander Urschenbacher is nog wel in de race om zijn spot op de tour terug te verdienen, net als Hammad Miah.

...Alexander Urschenbacher... (c) Sandy Giet sandy.giet@telenet.be

…Alexander Urschenbacher…
(c) Sandy Giet
[email protected]

Slessor verloor zijn wedstrijd op een zeer lullige manier. Op weg naar de venue kwam de Engelsman in de file terecht door een ongeluk op de snelweg, waardoor hij bij binnenkomst al 3-0 achterstond tegen Alex Taubman. Slessor wist nog een frame te pakken met een 73-break, maar Taubman wist het laatste frame bij elkaar te sprokkelen en zo de wedstrijd met 4-1 te winnen.

Ook Mitchell Travis was te laat, hij verloor twee frames zonder te spelen, maar hij wist tegen Brian Cini de vier frames daarna te winnen, met breaks van 83 en 61, waardoor hij door is naar de vierde ronde.

Fernandez verloor in de derde ronde met 4-2 van Jordan Brown, die breaks scoorde van 92 en 62. Fernandez had in de tweede ronde nog een 140-break gescoord tegen Adam Stefanow, wat de hoogste break van dit tweede toernooi is, tot nu toe.

Page verloor al een ronde eerder, hij verloor in een zeer spannende tweede ronde-partij van Sam Harvey. Harvey kwam 3-1 achter tegen Page, maar wist zich terug te knokken met een 54- en een 52-break. In de decider wist hij met een paar kleine breaks zijn derde ronde veilig te stellen. In deze derde ronde verloor hij echter weer van Matthew Day met 4-2.

Urschenbacher en Miah zijn beide nog in de race voor de main tour-tickets. Zij spelen morgen hun vierde ronde-partijen in de hoop weer terug te keren op het hoogste niveau.

Voor alle uitslagen klik je hier.

Lees ook:Twee amateurs naar vierde ronde AT1
Lees ook:European Tour 6: Brecel loopt duel met Trump mis
Lees ook:Williams en Murphy op het nippertje naar 4e ronde UK Championship
Lees ook:Q-school: Blanckaert en Jacobs uitgeschakeld
Lees ook:Q School 1: Page voor 3e keer terug op Main Tour

Eén reactie op “Slessor, Fernandez en Page verliezen in Q-school 2

  1. Jan

    Marcus Campbell is ook nog in de running om ticket terug te bemachtigen.. Ik hoop dat hij het haalt omdat hij zo dicht tegen Top 64 is geëindigd op de main tour.. Maar kwartfinale zal hij dan voorbij Ursenbacher moeten..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.