Williams en Murphy op het nippertje naar 4e ronde UK Championship

Zowel Mark Williams als Shaun Murphy hebben vandaag de vierde ronde van het UK Championship bereikt, al was het voor beide spelers op het nippertje. Ze hadden allebei een decider nodig om hun partij te winnen. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Shaun Murphy kwam sterk 3-1 voor door middel van breaks van 63, 89 en 65. Zijn tegenstander Dominic Dale pakte een frame terug op de laatst kleuren, maar Murphy liep gelijk weer uit met een 103-break. Ook het zevende frame ging naar de Engelsman, maar de Welshman knokte zich knap terug in de wedstrijd door drie frames op rij te winnen, waardoor hij de decider afdwong.

In de decider was Murphy echter te sterk, waardoor hij zich morgenmiddag om 14.00 uur weer mag melden voor zijn vierde ronde-partij tegen Zhou Yuelong.

Mark Williams kwam tegen Ricky Walden 2-1 voor te staan maar Walden trok de score weer gelijk en liep zelfs uit naar 5-4 met onder meer een 86-break. De Welshman knokte zich echter knap terug en wist de laatste drie frames op rij te winnen waardoor hij zich donderdagavond in de vierde ronde mag melden tegen Liam Highfield.

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Oliver Lines imponeerde met een 6-0 oerwinning op Jimmy Robertson en breaks van 90, 51, 67 en 72. Matthew Stevens versloeg Joe Perry met 6-2. Perry begon met een 136-break, maar zag Matthews de wedstrijd winnen met een 57- twee 60+ en een 93-break.

Vanavond volgen de laatste wedstrijden van de derde ronde.

Lees ook:Bingham overleeft thriller tegen Murphy in China Championship
Lees ook:Murphy verslaat Bingham in spannende finale WGP
Lees ook:Slessor, Fernandez en Page verliezen in Q-school 2
Lees ook:Brecel en O’Sullivan uitgeschakeld op Northern Ireland Open
Lees ook:WK Trump kent vliegende start in kwartfinale tegen Ding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.