Selby en Ding op voorsprong

Mark Selby en Ding Junhui staan beide op voorsprong na de eerste sessies vandaag in de halve finale van het Betfred.com wereldkampioenschap in The Crucible Theatre in Sheffield. 

ptc 3 2012 - ding-yu

Ding ging vanmiddag erg goed van start tegen de oudste speler ooit in een WK halve finale: Alan McManus. De Chinees won de eerste vijf frames met drie centurys (100, 131, 100) en een 62- en een 83-break. McManus weet dan twee frames mee te snoepen, maar Ding sluit de sessie weer in stijl af met een 128-break.

De avondsessie tussen Mark Selby en Marco Fu bevatte geen centurys. Selby kwam 3-0 voor te staan met onder meer een 56- en een 63-break, Fu wint dan twee frames met onder meer een 72-break. Selby weet het gat weer te vergroten naar twee frames verschil door het zesde frame te winnen, maar met een 89-break blijft de man uit Hong Kong hem achtervolgen. Met een 69-break mag Selby dan toch zijn broodnodige nachtrust pakken met een 5-3 voorsprong op zak.

Morgen meer, dan spelen Ding en McManus de eerste en derde sessie, Fu en Selby de tweede sessie. En wie weet, kan Ding weer een sessie uitsparen…

Lees ook:Ding op voorsprong, Selby en Fu op gelijke hoogte
Lees ook:Higgins op voorsprong tegen Selby
Lees ook:Spanning in WK-finale: Selby leidt nipt
Lees ook:McManus en Murphy aan de leiding op WK
Lees ook:WK: Selby op voorsprong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.