WK: Bingham en Trump nog steeds in evenwicht

Het blijft spannend in de halve finale van het WK tussen Judd Trump en Stuart Bingham. Bingham blijft een kleine voorsprong behouden, Trump blijft zijn best doen om in te lopen. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Na de eerste sessie in de Crucible stond het 5-3 in het voordeel van Bingham, na de tweede sessie stond het 9-7, en ook de derde sessie zijn alle frames netjes verdeeld waardoor het nu 13-11 staat, nog steeds in het voordeel van Bingham. Trump won de eerste twee frames van de derde sessie met een 61- en een 91-break, waardoor de beide spelers op gelijke hoogte kwamen te staan.

Bingham antwoordde met het winnen van de daarop volgende vier frames, waardoor er een flink gat ontstond tussen beide spelers. Trump vecht zich echter terug. Dankzij een break 44 en een goede snooker lijkt Trump het frame te winnen. Bingham krijgt dan echter toch de kans om de tafel leeg te spelen, maar mist de roze. Trump maakt dan toch de roze bal.

Dit frame kan een cruciaal verschil in de wedstrijd maken, zeker omdat Trump het laatste frame van de derde sessie een 69-break maakt. Vanavond om 20.00 uur wordt de laatste z=sessie gespeeld en weten wie van deze twee spelers zich morgen mag melden voor de finale.

Lees ook:WK: Murphy naar halve finale, O’Sullivan en Bingham houden het spannend
Lees ook:WK: Bingham nog steeds aan de leiding
Lees ook:WK: Bingham in kwartfinale, Robertson imponeert
Lees ook:Bingham overleeft thriller tegen Murphy in China Championship
Lees ook:WK: Trump en Murphy goed van start in 2e ronde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.