WK: Murphy en Trump door naar kwartfinale

Shaun Murphy en Judd Trump zijn door naar de kwartfinale van het wereldkampioenschap in Sheffield. Hiermee zijn zes van de acht kwartfinalisten bekend. Vanavond zullen de laatste twee spelers het gezelschap compleet maken. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

De overwinning van Shaun Murphy op Joe Perry kwam niet heel onverwacht, na de eerste sessie leidde hij al met 7-1, na de tweede sessie was hij uitgelopen naar 12-4. In de laatste sessie wist Perry het eerste frame nog te winnen, maar het daaropvolgende frame was met een 68-break voor Murphy.

Murphy komt morgen in de ochtendsessie uit tegen Anthony McGill, die eerder Stephen Maguire en titelverdediger Mark Selby wist uit te schakelen.

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Op de andere tafel speelden Judd Trump en Marco Fu voor hun plek in bij de laatste 8. Ook Trump leidde al vanaf de eerste sessie, eerst met 5-3, na de tweede sessie met 10-6. Fu ging de derde sessie goed van start met een 94-break, waarna Trump twee frames op rij won en dus nog maar één frame nodig had voor de overwinning.

Fu wist met een paar kleine breaks nog het 20e frame te pakken, maar Trump wist daarna met een mooie 133-break zijn kwartfinale-plaats te bezegelen. Trump komt morgenvroeg in actie tegen Ding Junhui.

Lees ook:WK: Trump en Murphy goed van start in 2e ronde
Lees ook:WK: Murphy en Trump hebben stevige voorsprong in handen
Lees ook:WK: Perry door, Trump op voorsprong
Lees ook:WK: Trump verstevigt voorsprong, Murphy loopt uit op McGill
Lees ook:WK: Murphy naar halve finale, O’Sullivan en Bingham houden het spannend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.