Brecel uitgeschakeld op German Masters

Luca Brecel is in de eerste ronde van de German Masters uitgeschakeld. Hij had een pittige loting, door direct in de eerste ronde Mark Williams te treffen.

(c) Sandy Giet sandy.giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
[email protected]

Aan het scoreverloop te zien is het een spannende wedstrijd geweest, maar in de decider weet Williams op het beslissende moment de laatste ballen te potten. Williams komt nu vrijdag uit tegen Yu Delu, die op zijn beurt met 5-1 van Lee Walker won.

Ricky Walden heeft ook zijn eerste ronde verloren. Hij kwam uit tegen Li Hang en kwam 4-3 voor, waarop Hang met twee century-breaks (115 en 103) de wedstrijd naar zich toe wist te trekken.

Opvallend verlies is ook die van de Schot Graeme Dott. Hij verloor met 5-1 van Michael Georgiou, in Nederland bekend als de winnaar van de laatste twee Haags Opens. Dott kwam 1-0 voor, maar kwam daarna niet meer aan de bak. Georgiou komt nu uit tegen Andrew Paggett, die met 5-2 van Tom Ford wist te winnen.

Titelverdediger Ding Junhui is redelijk moeiteloos door gegaan naar de tweede kwalificatieronde, door met 5-1 te winnen van Jamie Clarke. Junhui komt nu uit tegen Craig Steadman, die zijn goede run van de Lissabon Open vandaag wist door te zetten tegen Peter Lines. Steadman won met 5-2 van de Engelsman.

Alles uitslagen, komende wedstrijden en livescoring zijn hier te vinden.

Lees ook:German Masters: speelschema dag 2
Lees ook:Selt uitgeschakeld op Asian Tour, Williams nipt door
Lees ook:German Masters: titelverdediger Ding verslagen door Day
Lees ook:Tweede ronde kwalificaties WK in volle gang
Lees ook:Walden, Perry en Williams uitgeschakeld op UK Championship

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.