Fu door op laatste bal

Wat een spannende wedstrijden krijgen we te zien tijdens dit UK Championship! Ook de wedstrijd tussen Marco Fu en Shaun Murphy was een thriller, die pas in het laatste frame, op de allerlaatste bal beslist werd.

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Fu en Murphy gingen tot 3-3 steeds gelijk op. Hierna liep Murphy uit naar 5-3, maar Fu wist de score gelijk te trekken en een decider af te dwingen. In de decider gingen de kansen alle kanten op. Murphy begon met een break 54, maar Fu wist de score bijna gelijk te trekken.

Fu snookerde zichzelf op de laatste rode, waarop Murphy uiteindelijk een verkeerd safety-shot speelde waardoor Fu de kans kreeg om de tafel leeg te spelen, wat hij vervolgens ook deed. Fu heeft zich hiermee geplaatst voor de kwartfinale, waarin hij morgen mag uitkomen tegen de winnaar van de partij tussen Stephen Maguire en David Morris, die vanavond gespeeld wordt.

Judd Trump begon en eindigde zijn wedstrijd met een centurybreak. Trump verdiende tegen Rod Lawler, met 6-3, vandaag een plek in de kwartfinale van het UK Championship. Trump begon zijn wedstrijd met een 102, waarna Lawler de volgende twee frames wist te pakken. Vervolgens liep Trump weg naar 4-2 voor, maar op 5-3 maakte Trump de wedstrijd uit met een 112-break. Trump komt morgen nu uit tegen Mark Davis.

Lees ook:WK: O’Sullivan uitgeschakeld door Bingham
Lees ook:Trump naar kwartfinale Shanghai Masters op de laatste zwarte bal
Lees ook:Brecel naar kwartfinale UK Championship!
Lees ook:Grand Prix: Trump weer door op decider
Lees ook:India Open: Williams verslaat Trump, Higgins verliest door whitewash van Davis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.