Brecel en White door naar laatste 16 Bulgarian Open

De eerste 8 spelers van de laatste 16 van de Bulgarian Open zijn bekend. Bij die laatste 16 zit onze Luca Brecel, die zich met een overwinning op Mark Joyce op zak, zondag weer mag melden. Brecel won met 4-1 en twee 70+-breaks overtuigend van de Engelsman. Brecel komt zondag uit tegen Mark King.

(c) Sandy Giet sandy.giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
[email protected]

Zoals waarschijnlijk wel bekend is de opzet van de European Tour events zo dat op vrijdag de helft van de wedstrijden tot en met de laatste 32 wordt gespeeld en op zaterdag de andere helft. Op zondag komen dan de 16 overgebleven spelers in actie.

Ook Jimmy White mag zondag weer terug komen. De routinier wist zich in een sterk deelnemersveld goed staande te houden.Door onder andere een sterkte overwinning op Dechawat Poomjaeng mag de publiekslieveling zondag zijn kunsten opnieuw vertonen. White mag spelen tegen Shaun Murphy, die Stephen Maguire uitschakelde.

Mark Selby kende een lastige start, maar wist zich toch bij de 16 gelukkigen te plaatsen. Hij speelde zijn 1e ronde partij tegen Barry Pinches, die Selby uiteindelijk met 4-3 wist te winnen. Via Joe Swail (die van Jeff Jacobs won) en Fraser Patrick heeft Selby zich toch weer weten te plaatsen voor zondag.

Voor de overige uitslagen kijk hier of hier.

 

 

Lees ook:Comeback-kid Selby verslaat Brecel na 3-0 achterstand
Lees ook:Dag 2 van de PHC: Brecel verliest in 6e ronde, Mehta scoort 147
Lees ook:ET6: Brecel door, Selby naar huis
Lees ook:Brecel verliest, Trump door bij PTC finals
Lees ook:Brecel door naar derde ronde Bulgarian Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.