ET6: Brecel door, Selby naar huis

Met de onderste helft van het schema afgerond, zijn er een paar verrassingen te noemen, op de Gdynia Open in Polen. Opvallend is te noemen dat Mark Selby, Stephen Maguire en Stuart Bingham al uitgeschakeld zijn.

Logo_Gdynia_Open_2014

Maguire verloor van Ross Muir, met 4-3, waar Maguire de matchball op zijn keu had liggen maar slaagde er niet in deze te potten. Muir wist de wedstrijd uiteindelijk op de laatste roze te winnen. Muir won daarna met 4-2 van Joel Walker maar verloor in de derde ronde van Stuart Carrington.

Bingham won zijn eerste ronde met 4-2 van Dylan Craig, maar verloor in de tweede ronde van Liam Highfield. Bingham heeft wel de hoogste break tot nu toe op zijn naam staan met 136. Highfield won vervolgens in de derde ronde met 4-3 van Mark Selby en kan dus met een zeer tevreden gevoel terug kijken op deze dag.

Er staat dit weekend meer op het spel dan alleen de winst in Gdynia. Ook het overleven op de main tour is voor veel spelers in het geding, net als tickets voor de Grand Final en de World Grand Prix. Met beide toernooien is veel geld te verdienen, dus men is er op gebrand zich voor deze toernooien te plaatsen. Zie ook Prosnookerblog, met een verslag van de wedstrijden van vandaag die van belang waren.

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Eerder schreven we natuurlijk al over Luca Brecel, die zich wist te plaatsen voor de laatste 16, die op zondag gespeeld gaan worden. Brecel komt dan uit tegen Stuart Carrington. Morgen komt de bovenste helft van het schema aan bod, waar onder andere Shaun Murphy en Judd Trump zullen aantreden.

Lees ook:Brecel uitgeschakeld op WK
Lees ook:ET 6: Brecel plaatst zich voor finaledag
Lees ook:O’Sullivan verliest, Brecel moeiteloos door naar Berlijn
Lees ook:Ding, Trump, Pinches al uitgeschakeld
Lees ook:Brecel net niet door

2 reacties op “ET6: Brecel door, Selby naar huis

  1. DM

    Ik was er bij! En morgen en overmorgen ook natuurlijk! De eerste keer dat ik bij een toernooi aanwezig ben en het is nog beter dan verwacht!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Annet van Riel

      Oh wat leuk! Geniet er van! En als er bijzonderheden zijn horen we het graag!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.