Shanghai Masters: Trump, Higgins en Hawkins naar huis

Na het verrassende verlies van Ronnie O’Sullivan gisteren tegen Alan McManus, zijn er vandaag ook weer enkele grote namen gesneuveld. Elk toernooi kent zijn upsets, dit toernooi kent nu al vele verassingen. Vanmorgen mochten Barry Hawkins (als vijfde geplaatst) en John Higgins (als negende geplaatst) hun koffers weer inpakken en de vlucht naar huis boeken.

wuxi classic 2014 - hawkins-page

Hawkins verloor vanmorgen in de decider van Mark Williams, waar Hawkins de decider nog had afgedwongen in het achtste frame met een 144-break. Dit is tevens de hoogste break tot nu toe van dit toernooi.

Higgins verloor ook in het negende frame, van Ryan Day. Higgins kreeg de kans om het frame, en dus de wedstrijd te winnen, maar strandde op 48. Day maakte het vervolgens af met een 77-break.

Vanmiddag verloor Judd Trump verrassend van Dominic Dale met 5-2. Trump miste veel en Dale leek vol zelfvertrouwen. Dale komt hierna uit tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Bingham en Li Hang.

Thuisfavoriet Ding Junhui wist zijn wedstrijd wel te winnen. Hij won met 5-1 van Jack Lisowski.

Alle uitslagen zijn hier terug te vinden. Morgenvroeg zal hier een overzicht verschijnen van wat te verwachten van dag 3.

Lees ook:UK Ch’ship: Maguire en Hawkins naar kwartfinales
Lees ook:India Open: Williams verslaat Trump, Higgins verliest door whitewash van Davis
Lees ook:Toppers sneuvelen vroeg op World Open
Lees ook:Robertson en White uitgeschakeld, langste frame voor McManus-Pinches
Lees ook:Brecel naar kwartfinale UK Championship!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.