Evans hoopt dat tegenstander Robertson vliegtuig mist

Reanne Evans gelooft dat ze op de Wuxi Classic in China de eerste ronde tegen Neil Robertson best kan overleven. Namelijk met hulp van de Australiër zèlf.

Robertson staat bekend om zijn vergeetachtigheid en slordigheden: hij vergeet zijn schoenen mee te nemen naar het WK, stapt in de verkeerde trein op weg naar de Premier League, en denkt dat zijn Grand Prix-wedstrijd op een andere dag wordt gespeeld.

“Ik hoop dat hij dit keer zijn vlucht mist”, grapt Evans in de Herald Scotland.

ptc grand finals 2013 - robertson-ford

…Gaat Robertson het vliegtuig naar China missen?…

Evans werd deze week de eerste vrouw in de geschiedenis van het profsnooker die zich voor het hoofdtoernooi van een Main Tour-rankingevent heeft weten te plaatsen.

Ze versloeg Thepchaiya Un-nooh na een 0-3 achterstand met 5-4. Robertson won met 5-0 van Mohamed Khairy en scoorde daarbij twee centuries, waaronder een 147.

Toch was er ook in deze partij weer iets vreemds aan de hand met de Australische ex-wereldkampioen: hij moest voor zijn partij de complete outfit van Matthew Selt lenen.

Evans en Robertson speelden in 2010 al eens een officiële wedstrijd tegen elkaar tijdens een PTC-event in Praag. Robertson boekte toen een benauwde 4-3 zege.

Overigens is het maar de vraag of de partij er volgende maand echt komt: de kans is groot dat Evans eerst tegen een lokale wildcard moet aantreden…

[picture Neil Robertson © 2013 snooker.blog.nl]

Lees ook:“Robertson komt nauwelijks uit snooker over 1 band”
Lees ook:Thuisfavoriet Neil Robertson uitgeschakeld op Australian Open
Lees ook:Reanne Evans hekelt Chinese wildcards
Lees ook:Championship League: Invaller Selt wint groep 2
Lees ook:Jimmy White afgedroogd in Prestatyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.