Jan Verhaas: “PTC Rotterdam nog niet zeker”

jan verhaasTopreferee Jan Verhaas heeft vanmiddag de euforie over het PTC-event van juli in Rotterdam enigszins getemperd.

Volgens Verhaas lopen de onderhandelingen nog, zijn er nog geen contracten getekend en is het doorgaan van het toernooi onzeker totdat World Snooker het officieel bevestigt.

Verhaas twitterde gisteravond dat hij “so proud” was dat Rotterdam gastheer van een PTC wordt. Nu biedt Verhaas daarvoor excuses aan omdat hij bij fans in Nederland wellicht valse hoop heeft gewekt.

“Mijn tweet over het PTC in Rotterdam was een beetje overhaast,” schrijft Verhaas, zelf afkomstig uit de regio Rotterdam, vanmiddag op Twitter.

“Hoewel de onderhandelingen goed verlopen, moeten we wachten tot alles in kannen en kruiken is”, zegt Verhaas. “Hopelijk komt World Snooker snel met een officiële verklaring maar tot dan is er niets definitief. Sorry all for putting your hopes up.”

Op de gisteren gepresenteerde kalender voor het nieuwe Main Tour-seizoen staat achter het toernooi in Rotterdam de vermelding tbc, wat staat voor: to be confirmed.

“Het ziet er goed uit maar niets is zeker tot de contracten zijn getekend”, aldus Verhaas.

Het toernooi, dat deel uitmaakt van de European Tour, moet van 18 tot en met 21 juli in het Topsportcentrum Rotterdam plaatsvinden. Het zou het eerste Main Tour-rankingevent in Nederland worden sinds het European Open van 1991.

Lees ook:PTC-event in Rotterdam gaat definitief door
Lees ook:Q & A Rotterdam Open: Wie wat waar…?
Lees ook:Tickets voor PTC-event Rotterdam Open te koop
Lees ook:Main Tour naar Nederland: Rotterdam krijgt PTC-event
Lees ook:Rotterdam Open krijgt ijzersterk deelnemersveld

3 reacties op “Jan Verhaas: “PTC Rotterdam nog niet zeker”

  1. snookermaatje

    Afwachten en hopen maar. Ik heb de banden van mijn fiets iig al wel opgepompt voor het geval dat het door mocht gaan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eric Willemsen

      Snooker.org heeft gewoon de kalender van worldsnooker.com overgenomen en elke “tbc” (to be confirmed, nog niet bevestigd) vervangen door “unknown” (onbekend).
      De echte bevestiging zal toch van World Snooker moeten komen. In de World Snooker-link die je zelf aanhaalt, staat ook nog steeds “Rotterdam tbc”.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.