Haneveer trekt zich terug uit Shanghai Masters (update)

Björn Haneveer heeft zich vanochtend teruggetrokken uit de eerste kwalificatieronde voor de Shanghai Masters. De reden daarvoor is nog niet bekend.

UPDATE maandagmiddag 1 augustus 2011:
Volgens World Snooker heeft Haneveer zich vanwege een schouderblessure teruggetrokken en speelt hij later deze maand ook niet mee op de Players Championship Tour-events in Gloucester, Sheffield en Fürth.

De Vlaming had om 11 uur (Nederlandse tijd) in Sheffield moeten aantreden tegen David Hogan, maar World Snooker heeft de partij met 5-0 voor de Ier verwerkt in de uitslagen.

Het is al de tweede dag op rij dat Hogan verder komt zonder te spelen: gisteren liet Lucky Vatnani al verstek gaan in de pre-qualifying en kreeg Hogan een reglementaire 5-0 zege.

Voor Haneveer, die vóór dit seizoen overwoog te stoppen als prof, is de blessure een fikse tegenvaller omdat hij daardoor vier rankingtoernooien moet missen.

Twee jaar geleden had de Vlaming al eens problemen met zijn schouder nadat hij bij een val van zijn mountainbike een schouderblad had gebroken.

Lees ook:Brecel struikelt in voorronde Shanghai Masters
Lees ook:Haneveer walst over Preece heen
Lees ook:Shanghai Masters: Brecel speelt extra voorronde
Lees ook:147 alarm! Maflin scoort eerste maximum Main Tour-seizoen
Lees ook:Haneveer start met zege, O’Sullivan met schrik vrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.