NK senioren: Maas, Veling, Van Lier en Fabrie bij laatste vier

Van de 32 senioren die aan het begin van de dag zich mochten melden in SC de Loods in Maassluis, zijn er nu nog 4 over. Alle vier maken zij kans om de titel Nederlands Kampioen senioren te winnen. Onder hen is niet de titelverdediger, Richard van Leeuwen verloor bij de laatste 16 van Joris Maas.

1620860_3850267152667_2105478814_n

(c) Corné Kuijpers

Maas is dan ook één van de vier spelers die de halve finale bereikt heeft. Na de winst op van Leeuwen woon hij ook van Patrick Terlou, in een spannende wedstrijd, met 3-2. Maas komt volgende week zondag in de halve finale uit tegen Frans Veling.

Veling heeft pas één frame laten liggen tot nu toe, hij won 3-0 van Martijn Adam, vervolgens met 3-0 van Simon Reuter en in de kwartfinale met 3-1 van Marcel Burgers.

De andere halve finale gaat tussen Maikel van Lier en Raymon Fabrie. Van Lier won met 3-1 van Martin Hazewinkel, en met dezelfde cijfers van Roeland Melief. Tegen Pascal Sars had van Lier een decider nodig om de winst af te dwingen.

Fabrie had in de eerste ronde aan drie frames genoeg om te winnen van Juriaan van den Nieuwenhuizen. Tegen rankingleider René Dikstra had hij de volle vijf frames nodig, om vervolgens met 3-1 van Misja van Vonderen te winnen. Fabrie is tevens degene die de hoogste break tot nu toe heeft gemaakt, hij scoorde een 84-break.

Alle uitslagen zijn terug te vinden via de toernooimanager.

Lees ook:Joris Maas Nederlands Kampioen senioren 2015
Lees ook:Finales NK van start
Lees ook:Wedstrijdschema NK senioren
Lees ook:NK koppels: Maas en Van Vonderen op herhaling
Lees ook:Richard van Leeuwen Nederlands Kampioen 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.