Eerste Nederlanders en Belgen succesvol van start op Paul Hunter Classic

Vandaag is de eerste kwalificatieronde gestart voor de Paul Hunter Classic. Dit toernooi is onderdeel van de European Tour, maar traditioneel ook het memorial-toernooi van de veel te jonge overleden Paul Hunter. 

paul-hunter

Vandaag kwamen er al enkele Belgische en Nederlandse amateurs in actie in Fürth. Jeff Jacobs beet het spits af door te starten tegen landgenoot Gery de Mol. Jacobs won deze onderlinge ontmoeting met 4-0 en mag daarom morgenvroeg om 09.00 uur in actie komen tegen Kishan Hirani uit Wales.

Ook de Belgische Wan Chooi Tan mag zich morgen weer melden, hij won met 4-1 van de Duitse Thomas Kiesewetter. Tan speelt morgenmiddag om 15.00 uur tegen de Zwitser Marvin Losi.

Ook de Nederlander Kevin Chan ws vandaag succesvol in de eerste ronde. Hij won met een overtuigende 4-0 van de Engelsman Imran Nisar. Chan krijgt morgen als beloning Jamie Rhys Clark uit Wales tegenover zich aan tafel.

Manon Melief, Hans Blanckaert, Steve Lambrechts, Jurian Heusdens en Tomasz Skalski werden vandaag uitgeschakeld in de eerste ronde.

Morgen stromen in de tweede ronde nog een paar Belgen in: Phuntsok Jaegers en Ben Mertens komen dan in actie. Ook de naar Zweden geëmigreerde Nederlander Ron Florax, bekend als Eurosport-commentator en oprichter van de website Cue Tracker, komt dan in actie.

Voor het volledige overzicht en uitslagen klik je hier.

Lees ook:Eerste Belgen uitgeschakeld op Gdynia Open
Lees ook:Bulgarian Open van start
Lees ook:Wan Chooi Tan sneuvelt in laatste ronde, Brecel morgen in actie
Lees ook:Paul Hunter Classic: Fabrie terug van weggeweest
Lees ook:Belgische victorie in Bulgarije

Eén reactie op “Eerste Nederlanders en Belgen succesvol van start op Paul Hunter Classic

  1. Marco

    veel te vroeg overleden, is voor mij maar denk ook voor veel andere de kampioen die helaas nooit wereld kampioen is geworden, was voor mij na Jimmy White mijn favoriete speler.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.